Dansefilm
2661
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2661,page-parent,bridge-core-3.1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-29.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

Dansefilm

Introduktion til at komme godt i gang med Dans med filmene.

Kom godt i gang med brug af filmene i klasselokalet.

Dans og musik giver glæde og mod på at være sig selv i et fællesskab. Det er udgangspunktet for Dansetid!, som er et anderledes og forfriskende bud på, hvordan bevægelse og kreativitet kan blive integreret i børn og unges hverdag. Med fokus på fællesskab, trivsel og kreativitet er konceptet udviklet som et redskab for lærere og pædagoger til på en enkel måde at få bevægelse, musik, afveksling og fællesskab ind i klasselokalet: korte dans-med-film, der er lige til at gå til, til glæde for børn i hele landet.

Login for at se dansefilmene

Vi har været nødsaget til at “lukke” filmsiden af med en kode af hensyn til reglerne for KodaGramex på musikken anvendt i filmene. Se nedenfor, hvordan du får en kode, og hvordan du logger ind.

Jeg har ingen kode…

Få en kode tilsendt

 

Hvis du ikke allerede har en kode til at se dansefilmene, så bestil straks en her. Når du er tilmeldt nyhedsbrevet, så får du automatisk en mail med koden.

Jeg har en kode…

Log ind her

 

Hvis du allerede har en kode, så kan du straks logge ind på den beskyttede side og se dansefilmen med det samme:

Spørgsmål

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du oplever problemer med at logge ind og se dansefilmene...